Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

23. januar 2012

23. januar 1972

På den dato, kl. 11.55 fødte jeg den dejligste lille dreng! Han er stadig dejlig, og i dag kan han så fejre sin 40 års fødselsdag som den yngste af mine to kære sønner - storebror fyldte 50 i september 2011.

I lørdags mødtes hele familien i den lille families dejlige hjem på Djursland, og det blev en rigtig hyggelig fødselsdagsfest med utrolig lækker mad og 23 andre glade gæster - og hvor er det fantastisk, at det kan lade sig gøre at feste 4 generationer sammen.


Sådan en dag filosoferer man lidt over livet. Hvor hurtigt er de 40 år dog gået, og man skal jo nok ikke forvente at opleve 40 frem i tiden! Det er en noget mærkelig tanke, at det hele er slut til den tid.

Hovedsagen er, at det går ens børn godt, så kan man som mor vist godt sige, at arbejdet er gjort godt nok - især når man nu kan glæde sig over nogle pragtfulde børnebørn, som trives i bedste stil. Så er verden bare i orden, og livet leves som skulle det vare evigt! Er det ikke sådan, det skal være?

5 kommentarer:

 1. Hjertelig tillykke med din flotte søn på hans 40 års dag :-) Ja, tiden gør forbløffende hurtigt. Håber I alle havde en fantastisk middag - 4 generationer sammen er da helt vildt flot. Knus fra Helle

  SvarSlet
 2. Annelise que alegria pasar a saludarte!! Feliz Cumpleaños a tu hijo, que sea muy FELIZ!

  SvarSlet
 3. I love your philosophy. Congratulations. Your family sounds very happy.

  SvarSlet
 4. Kære Annelise.
  Tillykke med sønnen, ja med dem begge to...
  Han ser rar ud, det må bestemt være dine dejlige gener der slår igennem.
  Glæder mig til vi snart ses igen...
  Mette

  SvarSlet
 5. Tillykke med sønnens 40 år ja da også til ham på 50 år.
  Jo, det er sådan livet skal være.
  Knus Esther

  SvarSlet