Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

14. juli 2012

Alenedage på Djursland

Hele denne uge befinder jeg mig alene  - eller næsten, da Chili, husets Labrador holder mig med selskab - i min søn og svigerdatters hus, der ligger midt i den skønne natur på Djursland!

Jeg har glædet mig til denne uge kun sammen med sy- og strikketøj. Jeg har glædet mig til at gå lange ture i skoven og langs med markerne med Chili, og jeg har glædet mig til roen og stilheden omkring mig. Lidt udflugter vil det dog blive til i ugens løb, da jeg jo har familiens ene bil til rådighed.

Her er lige et par stemningsbilleder fra eftermiddagens travetur med Chili:Denne smukke blomst kalder man for ukrudt,,,,,,,,
Skovsnegl vi mødte undervejs
Tidlig aftenstemning
Så fantastisk er udsigten fra den ene side af huset - fra den anden side er der skov. Bedre kan det ikke blive, og jeg vil nyde det i fulde drag, selv om sommervejret ikke er noget at skrive hjem om! Gummistøvlerne og mit gamle regntøj er med i kufferten, så Chili og jeg skal nok komme uden døre!

3 kommentarer:

 1. Hvor ser det dog dejligt ud Annelise.... Hvilke glæde det må være at være hussitter på Djursland....
  Men glæder mig nu alligevel til du er hjemme og sy med os igen ....
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 2. Du skulle have taget os med :) men så var du jo ikke alene med fred og ro. Tror alle ville have godt af sådan en uge.
  Vi ses snart
  Knus fra Kirsten

  SvarSlet
 3. Du er ikke så langt fra mig, så din vej må gerne falde forbi.
  Knus fra Esther

  SvarSlet