Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

9. juli 2012

Ree Park og Djurs Sommerland

I sidste uge havde vi vores bonusbarnebarn Nicolai på ferie, og om onsdagen havde vi planlagt en tur til Ree park og efterfølgende Djurs Sommerland.

Det er første gang, jeg har besøgt Ree park, og jeg skal love for, det var en positiv oplevelse. Det er et fantastisk skønt sted, hvor man kan opleve dyrene helt tæt på. Her står mine to "drenge" og nyder udsigten:


Da vi havde spist vores frokost fra den medbragte madkurv, kørte vi til Djurs Sommerland, som jo ligger lige i nærheden. Her hyggede vi os resten af dagen, og især drengene fik jo adskillige ture i diverse rutschebaner og karruseller:


Det blev en rigtig dejlig, men bestemt også en temmelig hård dag - ikke mindst for bentøjet! Vi var jo utroligt heldige, at vi lige havde valgt den dag, hvor vejret opførte sig, som det altid burde gøre om sommeren!

2 kommentarer:

  1. Det ser godt nok rigtig hyggeligt ud. Den park må vi da besøge en dag, også helst i solskin, og ikke som nu i efterårsstormen. Hvor er det træls.
    Knus fra Kirsten

    SvarSlet
  2. Hvor er det dog dejligt med såsanne en tur og så i det vejr... Vil gerne høre lidt mere om om REE Park når vi ses hos Kirsten....
    Knus fra Mette

    SvarSlet