Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

20. juli 2012

Om igen!

I mandags, da jeg besøgte min ex-svigerdatter, havde hun lagt nogle dækkeservietter på bordet, som jeg har syet til hende for et års tid siden. Det var ikke noget kønt syn! Servietterne var syet i sort/hvidt, og det ene af stofferne var allerede falmet så meget, at det næsten var blevet lysegråt!

OH VE! Rester af dette stof har jeg også brugt i min søsters sengetæppe, som jeg lige nu er ved at sy sammen! Hvad gør man så? Piller selvfølgelig alle de blokke ud, hvor dette stof er brugt - hrmmmph!!!:

Et andet stykke stof er nu bestilt hos Kirstens Quilt, og så må jeg jo i gang med at lave de famøse blokke om!

Det gik ellers lige så godt med sammensyningen, hvor jeg først har syet blokkene sammen 2 og 2, så jeg ikke i sidste ende kunne risikere, at ens blokke kom til at ligge ved siden af hinanden. Herefter syr jeg dem sammen i rækker, og i sidste ende vil tæppet bestå af 9 x 12 rækker!


Ind imellem traveturene med Chili og sammensyning af blokkene fik jeg lige hæklet et par hurtige grydelapper:


Jeg er bestemt ikke nogen ørn til at hækle, men der er nogle der påstår, at øvelse gør mester, så deeet.........

Vejret her på Djursland har været rimeligt godt de sidste 2 dage, og i aftes lå der i horisonten en stor tordenbyge som buldrede og bragede:


Her kom der ikke en dråbe regn, så jeg sad i lang tid på min søns "ølbænk", som han kalder den, og nød den flotte udsigt:


Det var godt, jeg fik slæbt mine gummistøvler med, og i Rønde fik jeg investeret i et dejligt sæt regntøj, så nu er der ingen undskyldning for at blive inden døre, når det regner:

6 kommentarer:

 1. Ja, det er altså surt, når nogle stoffer ikke er lys og farveægte, som de ellers lover. Har også oplevet med et sort stof med katte print, at det falmer og bliver lilla....Faktisk sælger Ellens Patchwork dette stof og jeg skal også have hende til at lægge det væk..ingen grund til at sælge noget stof der bliver grimt ved brug. Fortsat god sommer. Knus, Helle

  SvarSlet
 2. Det er så surt, når man får brugt sådan et stykke stof. Det er heldigt, at du opdagede det inden tæppet er helt færdigt. Jeg har selv syet et tæppe i sort/hvid/lime. Det hænger over armlænet, og her er det ene stykke stof også falmet rigtig meget, især det der ofte vender opad når det ligger. Og så ligger den endda ikke i solen. Bare dårlig kvalitet, men det ser man desværre ikke altid på prisen.

  SvarSlet
 3. ØV, ØV og atter øv, det var da godt nok træls.
  Du er godt nok nået langt. :) Håber ikke du har brugt meget af det stof.
  Nu er der ikke længe til vi ses.
  Knus, Kirsten

  SvarSlet
 4. Puh jeg blev helt svedt, da jeg så stoffet, det lignede et jeg har brugt, men det var det heldigvis ikke. Tak fordi du viste det. Det er øv, men heldigt du opdaggede det i tide.
  De grydelapper ligner da ellers mesterværker :-)))
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 5. Øv øv Annelise.... Som jeg sagde til Falke"op på hesten igen" og han sagde "mormor vi har ingen hest"
  Det er så ærgerligt, når nogle af stofferne ikke holder farven... Især når det er så smukke ting du laver...
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 6. Flotte grydelapper!
  Og tæppet til din søster bliver helt utroligt flot, selv om du nu har fået lidt 'ekstra' arbejde. Der er jo ikke andet at gøre end lave det om og det lønner sig i sidste ende:-)

  SvarSlet