Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

7. august 2012

Nu med diskusprolaps.....

Det har været et par drøje dage, inden læge og kiropraktor fandt ud af, at jeg havde fået en discusprolaps i 3. lændehvirvel! Det ser dog ud til, at kiropraktorbehandlingerne giver et godt resultat, så nu gælder det bare om at lægge nogle vaner om, så det ikke går galt igen! Bl.a. er det slut med at flyde ud i sofahjørnet, og gå- og cykelturene skal gerne blive flere!

Lidt har jeg dog fået lavet. Ikke så meget syning, men der har været lidt gang i strikkepindene - en lille bolero i vendestrik til Nana. Så svandt det igen en lille smule i bomuldsgarnet fra Gitte. Jeg troede 3 nøgler lilla ville være nok, men da jeg nærmede mig slutningen kunne jeg godt se, der ikke var nok. Så måtte jeg i gemmerne, og der var lige en lille rest vissengrønt i samme tykkelse, så der var ikke andet at gøre, end at være lidt kreativ:


Jeg har også strikket sokker til Nana og Lisa. Så mangler jeg lige at lave et par til Sidsel, men det kommer:


Nu vil jeg tage over til min søster til Kolding et par dage. Så skal der skrives sang og tale til min niece Trines bryllup den 25. i denne måned, og der skal laves invitation til familietræf den 15. september!

6 kommentarer:

 1. Super smart ide med at sætte de grønne striber ind...
  God bedring ogj jeg glæder mig til vi ses.
  God tur også over til din søster.
  Knus

  SvarSlet
 2. Sikke noget med den prolaps. Håber du bliver fit for fight igen og slutter med at smide dig i sofaen :-) God bedring. Ellers en flot bluse og sokker. God tur til søsteren. Knus, Helle

  SvarSlet
 3. Træls med ondt i ryggen. Det tager meget af ens energi. God ide med at tilsætte kontrast farven. Det giver vesten lidt mere liv. Man skulle næsten tro det var planlagt

  SvarSlet
 4. Sikke en super flot bolero, den bliver hun glad for. Smart med det grønne. :) Du kan bare det der.
  Jeg håber du kommer hjem til den 21., hvor vi skal ned til Mette.
  Pas nu godt på dig selv.
  Knus fra Kirsten

  SvarSlet
 5. Supersmart bolero, det blev fint, at der ikke var garn nok, det gav lige et pif. Hvor er det rart at høre, at kiropraktoren kan hjælpe dig. God tur.
  Knus fra Esther

  SvarSlet
 6. Jeg håber det går bedre med ryggen?
  Og så tror jeg altså ikke på du ligger ret meget på sofaen, det er du alt for aktiv til :-))
  Supersød lille bolero - striberne passer fint!

  SvarSlet