Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

16. juli 2015

På egen hånd.....

Når jeg nu skal være her en hel måned - og ja, den første uge er allerede gået - så er det jo godt at kunne finde rundt på egen hånd.

I går efter frokost kørte jeg med Jan ind til Nuuk, hvor jeg skulle købe klippekort til bybusserne, så jeg har muligheden for at komme frem og tilbage, når jeg selv har lyst. 120 kr. for 11 ture er da overkommeligt:

Nu gjaldt det så bare om at finde rundt og se, hvad der var af muligheder for shopping. Hvad tror I, jeg fandt som det første? En butik, der bl.a. indeholdt en stor afdeling med alskens strikketilbehør og strikkegarn! Garn skal jeg nok ikke købe noget af, da jeg vist har rigeligt med hjemmefra!

Der røg lige et par wirer til Knit Pro rundpinde i indkøbskurven til 2/3 af prisen hjemme i DK!


Jeg har jo mit pindesortiment med herop, men kunne ikke lige huske, hvilke pindestørrelser jeg manglede, så de bliver indkøbt næste gang, jeg kommer ind til byen.

En lokal kunstner, jeg har glædet mig rigtig meget til besøge, er glaskunstneren Dorit Olsen! Jeg har gennem lang tid fulgt hendes blog, for jeg er ret vild med det, hun laver.

Butikken fandt jeg hurtigt, da Jan og jeg allerede havde spottet den dagen i forvejen:

Udsigten fra butikken fejler i hvert fald ikke noget
Dorit er en rigtig sød og venlig kvinde, og vi fik da også lejlighed til at sludre lidt. Jeg fik lov til at tage alle de fotos, jeg ville:


Dette smukke par vil jeg rigtig gerne have med hjem, men jeg ved ikke, om jeg tør pakke dem i bagagen, for tænk, hvis de går i stykker undervejs:


Dorit skal rejse til DK samme dag, som jeg rejser hjem, så vi mødes jo nok i lufthavnene!

Nabobutikken besøgte jeg også sidste gang, jeg var i Grønland, og det er her, jeg skal købe sælskindslufferne, som jeg skal have med hjem til min søster på bestilling. Jeg har også planlagt at købe et par til mig selv. Lige et lille stemningsbillede indefra:


Efter nogle timers traven rundt i byen og besøg i Nuuk Centeret, kørte bussen mig hjem til Qinngorput igen!

Mine indtryk af selv byen Nuuk vil jeg berette om i et senere indlæg.

5 kommentarer:

 1. Annelise que lindo viaje!!!, se ve que lo has disfrutado, trabajos hermosos hace esa señora en vidrio!!!, también me encantó la ropa de tantos colores! gracias por compartir tu viaje, así uno disfruta contigo. Gracias.

  SvarSlet
 2. Nu er jeg helt grøn i hovedet... meget uklædelig grøn! Dorits butik ville jeg så gerne besøge. Jeg læser ogs hendes blog, hun var endda så sød at vise mit Grønlandssjal på bloggen. Kommer du forbi igen må du endelig hilse!
  Skal du slet ikke have garn med hjem? Bare en lille bitte smule moskusuld???

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal nok hilse fra dig, for jeg skal ud til hende igen. Så skal hun oven i købet til DK med samme fly som mig, så mon ikke det bliver til snak undervejs?
   Jeg ved ikke rigtig med moskusuld. Jeg havde noget med hjem sidste gang, og strikkede en halsedisse. Jeg synes, det er alt for dyrt i forhold til mine evner udi strikning!

   Slet
  2. Uha, hvor ser det spændende ud, pas godt på kortet, at det ikke bliver rødglødende. Det ville mit blive.
   Kan du ikke have det i håndbagagen, så der ikke er nogen, som smider rundt med, dine ting ?

   Slet
  3. Jeg er helt forgabt i Dorits glasfigurer af grønlændere og fisk og isbjørne og ....
   Jeg har ikke strikket af mit moskus endnu... det ER dyrt og jeg vil finde et mønster der giver bedst udnyttelse af det smukke garn!
   Sjovt at I skal med samme fly retur til DK.

   Slet