Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

20. december 2009

Dejlig dag på Djursland

Vi var i dag inviteret til julefrokost hos den yngste og hans familie, som bor på Djursland. Det er jo et stykke vej fra Nyborg, og vi var da også en smule skeptiske, om vejret ville arte sig til den lange køretur frem og tilbage. Vi skulle først til Odder for at hente vores ældste barnebarn, som skulle med, herefter videre til Thorsager på Djursland, og i aften samme vej retur.

Turen gik fint, motorvejen var fuldt farbar og solen strålede fra en næsten skyfri himmel hele vejen. Det blev lidt mere besværligt på de mindre veje, hvor sneen var så fastkørt, at man kørte på spejlblank is. Hele turen nød vi det snedækkede landskab. Hvor var der altså smukt overalt!

Vel ankommet kunne vi nyde den gode frokost, som vi fik serveret, og inden mørket faldt på, måtte vi lige ud og lege lidt med ungerne i sneen.

 
 

Det var herligt, og både små og store nød den lækre pulversne, som man trygt kunne vælte sig rundt i, uden at blive klam og våd.

Så smukt et syn kan min søn og svigerdatter nyde der, hvor de bor. Helt så meget sne, som vi har fået på Fyn, har de dog ikke, men den klare luft og de store vidder er fuldstændigt betagende:


Hjemturen i aften forløb noget hurtigere, for nu var der næsten ingen trafik, men hvor var det dog mørkt og koldt udenfor. Sådan en kulde er vi jo slet ikke vant til mere. Hvem sagde klimaforandringer?

Det blev en lang, men dejlig dag, selv om næsten 7 timer foregik i bilen. Men med dejlig julemusik i cd-afspilleren, og godt mætte efter al den lækre mad, føltes tiden ikke så lang, men det er vist ingen hemmelighed, at vi var lidt trætte, da vi nåede hjem.

1 kommentar:

  1. Rigtig glædelig jul til jer to i Nyborg fra Steen og Helle
    Tak for et super godt år og for at have lært dig at kende *s*
    Glæder mig til et spændende og kreativt 2010 :-)
    Knus

    SvarSlet