Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

16. december 2009

Nyt look og gospelkoncert

I går aftes afsluttede vi efterårssæsonen i Nyborg Gospel Choir med en koncert i Vindinge Kirke - en hyggelig kirke i Nyborg Kommune.

Det var første gang, vi skulle bære de nyanskaffede orange satintørklæder, så vi var alle lidt spændte på, hvad vi ville synes om vores nye look. I de 13 år koret har eksisteret, har vi altid været helt sortklædte, men det har virkelig frisket op med den lysende orange, og jeg tror, alle var glade for forandringen.Billederne er taget under opvarmningen inden koncerten, men det giver dog et lille indtryk af, hvordan koret tager sig ud.

Koncerten var vellykket, og kirken var fyldt, så mere kunne vi ikke ønske os. Repertoiret bestod af den traditionelle, velkendte gospel samt nyere og ukendte sange, stemningsfulde ballader samt en buket af nye og gamle julesange. Fællessange manglede heller ikke, så det blev en rigtig stemningsfuld og fin aften i julens tegn.

Efter koncerten havde vi fået lov til at holde juleafslutning i kirkens konfirmandstue, så der hyggede vi os et par timer med smørrebrød og efterfølgende kaffe. Datoen for korets planlagte juleafslutning var sat til i går, men da vi måtte flytte koncerten fra søndag den 20. til tirsdag den 15. december, var vi nødt til at slå begge dele sammen. Det var også udmærket, men vi savnede da alle de sjove indslag, medlemmerne ellers bidrager med, og det traditionelle pakkespil måtte vi også undvære. Alt det har vi så til gode til næste år!

2 kommentarer:

 1. Ja, det orange tørklæde liver op på det sorte, det passer godt til et livligt gospelkor.
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 2. Hvor ser I godt ud med de flotte orange tørklæder...virkelig frisk og flot.
  Ærgeligt jeg ikke kunne nyde koncerten emd jer - men måske kan jeg være heldig en anden god gang.
  Knus, Helle

  SvarSlet