Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

1. august 2010

Travl sommer

Mine aktiviteter her i blogland har ligget standby i snart hele juli måned. Der har simpelthen ikke været tid! Enten har her været feriegæster, eller jeg har selv været udenbys.

Samtidig har jeg haft travlt med at færdiggøre forskellige baby-projekter, for nu er prinsessen jo kommet til verden. I torsdags fødte min niece den dejligste lille pige, og i morgen skal vi til Kolding og hilse på hende - jubiiiii, hvor jeg glæder mig!

De sidste strikkede ting ligger til tørre i øjeblikket, så nu kan alt blive pakket og afleveret i morgen! Så må jeg hellere komme i gang med sytøjet igen, for det har mildest talt ligget godt gemt i snart lang tid.

Vores sidste feriegæst, barnebarnet Mette på 19, rejste hjem i fredags, og hun og jeg har haft rigtig travlt. Hun elsker at bage, så hun bagte boller:


Vi har desuden i fællesskab plukket 7,5 kg solbær, renset dem, frosset 5,5 kg ned samt kogt marmelade af de 2 kg. Hvilken lækkerbidsken! Det blev til 8 glas plus en smule ekstra. Der blev også lige syltet et glas grønne tomater, som min bedre halvdel elsker til sin hakkebøf:


Derudover fik vi fremstillet en portion pasta. Jeg er den lykkelige ejer af en pastamaskine. Den har kun været i brug ganske få gange i alle de år, jeg har haft den, så vi blev enige om, at nu skulle det være.

I guder, jeg havde helt glemt, hvor hårdt det var! Jeg knoklede med den maskine i rigtig lang tid, og måtte indse, at kræfterne ikke er, hvad de har været. Så min dejlige mand forbarmede sig og gik i stedet for i gang med kagerullen, og vupti - efter et kvarter, havde han fremstillet den mest delikate pasta, som skulle fortæres samme aften:


Endelig blev der bagt 2 store, lækre rugbrød:


Man kan vist roligt sige, at Mette og jeg har været flittige de dage, hun har været på besøg! Vi har samtidig nået at bade hver dag samt været på shoppingtur i IKEA!

Nu er det så blevet hverdag igen, og mit syværelse, som har været optaget i snart en måned, er igen blevet mit helt eget, så nu har jeg også endelig mulighed for at bruge lidt tid foran computeren. Der er mange ting, jeg er laaaangt bagud med at læse, men nu siger meterologerne jo, at vejret bliver dårligere, så mon ikke jeg får indhentet det forsømte?

1 kommentar:

  1. Hold da op du har godt nok haft travlt med gæster og bagning m.m. og sikken en historie om hjemmelavet pasta ;o)
    Dejligt at du nu kan slappe lidt af i dit syværelse - glæder mig til at se hvad du frembringer.
    Syhilsner fra Symadammen/Jette

    SvarSlet