Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

3. august 2010

Velkommen til verden....

Så kom hun endelig, min dejlige nieces lille prinsesse! Velkommen til verden og i vores familie, lille skat!


Hun har været ventet med længsel af os alle. Fødslen var oprindelig sat til omkring 20 juli, men det passede ikke damen, for hun lod os vente helt til den 29! Her er hun så med sine stolte og glade forældre - 3800 g og 53 cm og noget af det dejligste (selvfølgelig):


Jeg nåede, lige i sidste øjeblik, at få det sidste strikketøj gjort færdigt, så det kunne afleveres sammen med barnevognstæppet, pusletæppet, bamsen og hagesmækkerne.

Begge sæt er strikket i større størrelser - det lyslilla sæt i størrelsen 6-9 mdr. og den stribede trøje i 12-18 mdr., så det hastede jo ikke så meget at få de to ting færdige:


Det lykkedes så alligevel, og i går rejste min mand og jeg til Jylland for at beundre vidunderet samt aflevere alle gaverne.

Hun er bare såååååå lækker, og grandmoster (som min titel jo må være) skulle da også lige foreviges med guldklumpen på armen:

6 kommentarer:

 1. Dejlige ting du har strikket og prinsessen er da bare supersød ;o)

  SvarSlet
 2. Tillykke med prinsessen, hun ser da yndig ud.

  Venlig hilsen
  Lone

  SvarSlet
 3. wow hvor er hun bare sød dit nye lille barnebarn...velkommen til verden til den søde lille pige. Og skønt tøj du har strikket til hende.
  Knus, Helle

  SvarSlet
 4. lige en rettelse...det var jo ikke dit barnebarn..om forladelse...din grandniece ;-)))) Må det da være ikk? Hun er nu sød alligevel *s*

  SvarSlet
 5. Tusind tak for jeres kommentarer.

  Jo Helle, det er min grandniece.
  Jeg har altid haft et helt særligt forhold til min niece, så hendes lille pige er næsten som et barnebarn for mig :-)

  Knus, Annelise

  SvarSlet
 6. Awe...what a little sweetie! :0)

  SvarSlet