Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

17. februar 2011

Feriebarn

I denne uge har vi Lisa på 7 på ferie - en herlig krudtugle med masser af energi, der skal brændes af!

Vejret har ikke ligefrem vist sig fra den blide side, så de første par dage, stormede det så voldsomt, at det næsten ikke var til at komme uden for en dør. Efter det voldsomme snevejr, der fulgte efter, ligger der nu store bunker sne på terrassen, og i dag blev en del forvandlet til en snemand.

Det var dejligt at lege i sneen, og Lisa og undertegnede fik da også bygget en fin snemand:


I morgen aften kommer Lisas far, og lørdag kører de begge hjem til mor og lillesøster på Djursland. Så er vinterferien i Jylland slut.

På Fyn ligger vinterferien en uge senere, så fra på lørdag og hele uge 8 har vi så vores bonusbarnebarn Nicolai på 12 på ferie. Så der bliver ikke meget tid til hverken patchwork, computer eller venindetamtam foreløbig!

5 kommentarer:

 1. Børnebørn er bare guld. Jeg kan selv huske jeg holde mine ferier hos min mormor, og jeg elsket det.
  Mvh Lone(farmor)

  SvarSlet
 2. Ja, og det er med at nyde dem mens de er små, for de bliver alt for hurtigt store!

  SvarSlet
 3. hvor er det bare dejligt, at sneen lander på Fyn og i Jylland - det gør det lettere for os i det østlige hjørne af Danmark at komme rundt ;o)

  SvarSlet
 4. ja, mine reservebørnebørn i børnehaven, hvor er jeg er Vestens Bedste hver tirsdag formiddag, de bliver ikke ældre - nogle går ud og yngre kommer til, men alle er i samme alder LOL

  SvarSlet
 5. Haha, Liselotte - det er jo fordelen ved at være reservebedste for sådan en flok! Der behøver man ikke frygte den dag, de bliver teenagere!

  Angående sne, så har I da vist også fået så rigeligt på Stevns i løbet af vinteren!

  SvarSlet