Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

27. maj 2010

Afslutning og afsked

Tirsdag aften holdt vi sommerafslutning i Nyborg Gospel Choir, og samtidig måtte vi tage afsked med vores dygtige korleder gennem 2 år, Lasse. Han studerer nu i København og er det sidste halve år rejst frem og tilbage mellem Nyborg og København hver tirsdag aften. Det har vi været rigtig glade for, men det kan jo ikke fortsætte, da det jo er vigtigt, at han nu tænker på sin egen uddannelse og karriere.

Han har, sin unge alder til trods, formået at bringe koret op i en utroligt høj standard - så høj, at vi for kort tid siden har kunnet indspille en fantastisk cd, og han fik da også en masse rosende ord med på vejen.


Det bliver spændende, hvad den nye sæson med den nye korleder, Maja, vil bringe. Hun skulle, efter sigende, være rigtig dygtig. Hun har vistnok ikke den store erfaring med gospel, men til gengæld en masse erfaring med jazz, og gospel passer godt til jazzgenren, så det skal hun såmænd nok finde ud af.

Selv om det var lidt vemodigt at skulle tage afsked med Lasse, så blev det en fornøjelig aften med en super buffet, sang og underholdning.

Alle fik sagt farvel med et kram, og Lasse fik de bedste ønsker med på vejen for hans videre karriere.


Jeg fik ikke taget noget billede af hele bufet'en, men så kan I jo savle lidt over den lækre osteanretning:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar