Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

9. maj 2010

Ølfestival København 2010 og grillmad

Så er vi landet hjemme hos os selv igen efter et besøg på Ølfestival København 2010, som fandt sted i hallen TAP1 på Carlsbergbryggeriet. Festivalen er arrangeret af Danske Ølentusiaster, som vi begge er medlem af:


Vi burde jo nok have læst lidt på lektien hjemmefra, for med det kæmpestore udbud af ølsorter, er det næsten umuligt at vælge, hvilke man har lyst til at smage på. Man kan jo af god grund ikke smage dem alle.

Efterhånden som tiden gik, kom der flere og flere mennesker, og hen på eftermiddagen var der efterhånden overfyldt:


Vi fik dog smagt forskellige øl med mere eller mindre gode smagsoplevelser, men den jeg syntes bedst om, var en letrøget stout fra Bryggeriet Djævlebryg som hed Nekron Stout. Det er en 8,5% stout med et diskret røgpræg, som der står i ølguiden:


Der blev også smagt på øl-is, som var en positiv oplevelse:


Hjemme hos vennerne i Herlev ventede der om aftenen en skøn menu med mad fra Webergrillen. Det var næsten for meget ovenpå en øl-eftermiddag, men det smagte jo skønt, selv om appetitten ikke var voldsomt stor.


Efter en god nats søvn og et veldækket morgenbord, blev vi fragtet til Høje Taastrup station, og så gik turen med DSB retur til Nyborg.

Det er første gang, jeg har besøgt den årlige festival. Det har været en rigtig dejlig weekend, men jeg må indrømme, jeg har ikke lyst til at rejse til hovedstaden udelukkende for at besøge festivalen, men i forbindelse med et besøg hos gode venner, er det helt ok. Der er alt for mange besøgende, og der er ingen steder, man stille og roligt kan sidde og nyde et glas. Det er lidt ærgerligt, men det er jo nok bevidst, at man har gjort det sådan. Ellers ville der måske være for mange, der bare sad og hældte i sig.

Vi er begge enige om, at vi er lidt matte i sokkerne nu, hvor kufferten er pakket ud og roen er faldet over os, så mon ikke en lille lur vil være på sin plads? Det vil jeg gøre...........!

4 kommentarer:

 1. Hvor dejligt med en ølfestival...ja der er nok noget om det med de få siddepladser...
  Den øl du omtaler skal da prøves..vi er jo også vilde med øl her i huset...vores favorit er nu newcastle brown ale...den smager altså dejligt.
  Knus, Helle

  SvarSlet
 2. Det kan jeg godt forstå, Helle. Engelsk øl er rigtig godt. I burde da være med i foreningen :-)

  SvarSlet
 3. Jamen...det må vi da..og er hermed gjort...er pr dags time nu medlemmer begge to...hehe
  Venter spændt på at se nærmere på foreningen.
  Knus, Helle

  SvarSlet
 4. Herligt, Helle. Afdelingen i Odense er særdeles velfungerende, så I skal nok få nogle gode øl-oplevelser der.
  Vi ses i hvert fald til generalforsamlingen næste år, for vi er begge faste hjælpere ved arrangementet.

  SvarSlet