Mit fotoalbum - her kan du se, hvad jeg har fremstillet gennem årene!

2. maj 2010

Cd-indspilning

Hvilken herlig søndag!

I dag har Nyborg Gospel Choir indspillet en cd i den lokale Vindinge Kirke med en stor del af det repertoire, vores dygtige dirigent, Lasse, har indstuderet med os det seneste par år.

Ikke nok med, at vi skulle indspille cd'en, så var det i dag også Lasses 24 års fødselsdag. Hvor er det herligt, at den unge mand vil bruge sådan en dag sammen med en flok halvgamle koner - som der jo er en del af i koret - men på den anden side, så må det være dejligt for et ungt menneske at have så mange mødre, som man kan blive forkælet af ........


2 x Lone havde i dagens anledning bagt en fødselsdagskage, som Lasse - og selvfølgelig alle vi andre - kunne nyde til kaffen, og kirken havde de pyntet med dannebrogsflag!


Cd-indspilningen blev en enorm succes. Efter optagelserne fik vi lige hørt en enkelt af sangene, og hvilken fryd - jeg var slet ikke klar over, at vores kor lyder så fantastisk flot! Jeg glæder mig helt vildt, til optagelserne har været en tur omkring redigeringsbordet, og til cd'en er færdig. Så vil jeg lægge et par af numrene ud her på bloggen!


Desværre er vi nu i den situation, at Lasse forlader Nyborg Gospel Choir til fordel for sine studier i København, og det er vi alle i koret utroligt kede af, for aldrig har vi dog haft en korleder, der i en alder af kun 23 år selv har stået for de fantastisk flotte arrangementer til flere af numrene i vores repertoire. Det bliver svært for en kommende korleder at leve op til Lasses standard! Med den musikalitet, den unge mand lægger for dagen, skal han nok nå langt inden for musikkens verden!

Desværre har vi ingen afløser fundet endnu, så vi kender ikke korets fremtid efter sommerferien! Forhåbentlig lykkes det bestyrelsen at finde en, der brænder for gospel, og som forstår at styre omkring 50 ivrige og forventningsfulde korsangere!

2 kommentarer:

 1. Den indspilning glæder jeg mig til at høre, for en kirke må være noget af det bedste, som lydstudie.
  Trist, at Lasse må forlade jer. Pøj, pøj med at finde en ny, ligeså dygtig, som Lasse.
  Kommer I på You tube ?
  Hilsen Esther

  SvarSlet
 2. Tak for kommentaren, Esther!

  Mon ikke der kommer et enkelt nummer eller to på YouTube? Ellers kommer der jo også post i Hadsten :-)

  SvarSlet